2016-06-30 09:07:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ingerlékeny hangulatba kerülhet

Napi horoszkóp június 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma bármilyen konfliktusból jól tud kijönni. Ha valaki segítséget kér öntől, mielőtt reflexből elutasítaná, gondolja végig, hogy mik a lehetőségei. És ha önnek ajánlanak fel segítséget, azt se utasítsa el csupán büszkeségből.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma elbizonytalanodhat, kétségei támadhatnak, hogy helyesen cselekszik-e? Egészen biztos lehet abban, hogy jó döntéseket fog hozni. Ha viszont túl sokat hezitál, akkor rengeteg időt veszíthet… Legyen egy kicsit céltudatosabb!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A pénzügyi problémái sürgős megoldást igényelnek, ám most rá fog találni egy mentőötletre, ami kihúzza a bajból. Hosszútávon azonban tudatosabban kellene kezelni az anyagiakat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Magánéleti konfliktusokat jeleznek a bolygók. Nem mindig egyszerű megoldania a családjában felmerülő konfliktusokat, ez a mai napjára különösen igaz lehet. Ha dühösen reagál, akkor még ráadásul fel is szítja a tüzet.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Egy nagyon szép és sikeres napnak örülhet! Érdekes dolgokat tapasztalhat meg, semmi sem megy automatikusan, de ettől függetlenül kellemes meglepetésekben lehet része. Ha ön még egyedülálló, akkor ma nehogy otthon maradjon, menjen szórakozni!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Most könnyedén, gyorsan dolgozik. Használja ki ezt a napot! Viszont amit a múlt héten elhalasztott megoldani, azt ma végképp nem halogathatja tovább. Ha még most is kitér a feladat elől, akkor az nemcsak bosszúsággal, de akár anyagi veszteséggel is járhat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ingerlékeny hangulatba kerülhet ma, amit biztosan nem fognak jó néven venni a családtagjai, munkatársai. Ne okoljon minden bosszúságért másokat, inkább igyekezzen úrrá lenni a káoszon!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A hét legjobb napjának ígérkezik a mai! Sikert sikerre halmozhat, de ehhez valamilyen plusz munkát kell elvállalnia. Végre a tettek mezejére kell lépnie, ne halogassa tovább a dolgot, ma minden támogatást megkap a csillagoktól a tervéhez!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Konfliktusokkal, félreértésekkel terhelt a mai nap. Nehezen talál megértésre, ez sajnos a munkájában is nehézséget okozhat. Vegyen vissza a tempóból, dolgozzon lassabban, de alaposabban, így talán elkerülheti a hibákat!

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Kicsit elege lehet mindenből, változtatni szeretne a napirendjén. Ma remek ötletei lehetnek, amelyekkel sikerülhet egy kis időt spórolnia a hétköznapokban, talán jobb munkaszervezéssel. A társára is többet bízhatna.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma különösen barátságos hangulatban lesz. Mindenki számára van egy kedves mosolya, és nyitottan közeledik másokhoz. Nyílt és közlékeny viselkedése új ajtókat nyit meg az ön számára.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma hajlamos lehet túlzásokba esni, főleg a költekezés terén. Fogja vissza egy kicsit magát. A párkapcsolatában ne erőltessen semmit, hagyja a dolgokat egyszerűen megtörténni. Ma írja fel az álmait, mert sokat tanulhat belőlük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: